Vers (voor)geleide leibomen en vormbomen +aanplant

 | 

Kubus vers geleid op stam


Hoogstam vormbomen/leibomen (kubusvorm) vers voorgeleid in kubus op stam stamhoogte naar keuze vanaf  180cm. Afmetingen van de kubus in de vormbomen/leibomen ca. 70x70x70cm. Deze vormbomen/leibomen zijn vers (voor)geleid. Daarom is in deze vers (voor)geleide vormbomen/leibomen in kubus op stam geen grotere kubus aan te bevelen.

Indien zich in uw tuin over de afstand waarop de vormbomen/leibomen geplant moeten worden extreme (meer dan 50cm) hoogte verschillen voordoen is het verstandig deze vers (voor)geleide vormbomen/leibomen in kubus op stam ter plaatse vers te leiden.

Afwijkende maten en andere vragen kunt plaatsen in het vak "Opmerkingen" in uw offerteaanvraag.

GROENE BEUK (kubus vormboom op stam) omtrek 14-16cm

GROENE BEUK (kubus vormboom op stam)    omtrek 14-16cm
Fagus sylvatica vormbomen geleverd geplant potgrond 2-palen en groeigarantie

Fagus sylvatica (groene beuk) vormboom/leiboom kubus op stam, versgeleid/versgevormd, afmetingen kubus 70x70x70cm. De stamomtrek van de vormboom/leiboom is 14-16cm, stamhoogte is ca 200cm. Deze vormboom/leiboom wordt met kluit geleverd en geplant. Totale hoogte ca. 270cm.

OFFERTE AANVRAGEN


op aanvraagAantal  ACER CAMPESTRE (kubus vormboom op stam) omtrek 12-14cm

ACER CAMPESTRE (kubus vormboom op stam)    omtrek 12-14cm
Acer campestre vormbomen geleverd geplant potgrond 2-palen en groeigarantie

Acer campestre (veldesdoorn) vormboom/leiboom kubus op stam, versgeleid/versgevormd, afmetingen kubus 70x70x70cm. De stamomtrek van de vormboom/leiboom is 12-14cm, stamhoogte is ca 200cm. Deze vormboom/leiboom wordt met kluit geleverd en geplant. Totale hoogte ca. 270cm.

OFFERTE AANVRAGEN


op aanvraagAantal  HAAGBEUK (kubus vormboom op stam) omtrek 14-16cm

HAAGBEUK (kubus vormboom op stam)    omtrek 14-16cm
Carpinus betulus vormbomen geleverd geplant potgrond 2-palen en groeigarantie

Fagus sylvatica (groene beuk) vormboom/leiboom kubus op stam, versgeleid/versgevormd, afmetingen kubus 70x70x70cm. De stamomtrek van de vormboom/leiboom is 16-18cm, stamhoogte is ca 200cm. Deze vormboom/leiboom wordt met kluit geleverd en geplant. Totale hoogte ca. 270cm.

OFFERTE AANVRAGEN


op aanvraagAantal